De städar min butik

Hej igen. Nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg och jag hoppas att ni är lika exalterade som jag är. Jag har inte haft något att skriva om det sista eftersom ingenting har hänt i mitt liv, men jag kan berätta om en firma som har namnet Fixfloor Specialservice och de håller på med företagsstäd i Lund.

Denna firma städar på mitt företag och det är för att jag inte har tid själv till att städa lokalen då det är en stor klädbutik. De kommer till mig varje tisdag och fredag för att ta bort allt damm och skura golvet så att det ska se trevligt ut när kunderna kommer på dagen. Jag tycker själv att det är skönt med firmor som faktiskt erbjuder företagsstäd i Lund så att min firma kan spara mycket tid genom att bara plocka undan saker som ligger på golvet. Jag hade aldrig haft en chans att få ett liv utanför jobbet om jag skulle gå runt och städa två gånger i veckan. Eftersom jag inte vet hur man ska göra rent en butik på bästa möjliga sätt hade det tagit mycket längre tid än när någon kunnig städar. Jag ångrar inte en sekund att jag anlitade Fixfloor Specialservice för de har lättat trycket i bröstet så att jag slipper vara stressad hela tiden. De gör också att golvet skiner och det finns inte ett dammkorn kvar när de har lämnat min butik. Behöver ni någon som hjälper till med företagsstäd i Lund? Be om hjälp av Fixfloor Specialservice, ni kommer inte bli missnöjda.