Förflyttning av container

Hej, du är hjärtligt välkommen tillbaka till mig och min blogg. Nu är det dags för ännu ett inlägg och idag kommer det handla om ett företag vid namn LP Last som håller på med kranlyft i Kalmar. Jag fick hjälp med att flytta min container som jag hade när jag rensade mitt hus innan jag flyttade.

Jag och min fru skulle flytta från ett ganska stort hus till ett mindre eftersom våra fem barn nu hade flyttat hemifrån och vi bodde på en alldeles för stor yta. Vi hade hittat ett litet och fint hus som ligger ganska nära centrum och vi visste direkt att vi skulle trivas. Som sagt hade vi väldigt mycket skräp och trasiga möbler som inte skulle få plats i den nya bostaden, och då hyrde vi en container som vi fyllde med skräp. Det företag som hjälpte oss med att både få dit containern och flyttade den bort från vårt hus hette LP Last och de hanterar som sagt kranlyft i Kalmar. Innan vi visste att det fanns företag som håller på med kranlyft i Kalmar av olika former så tänkte vi hyra ett släp och åka fram och tillbaka till soptippen för att slänga saker. Sedan tyckte vi inte att det lät så miljövänligt och det var därför vi hyrde en container och bad som hjälp av LP Last. Det var riktigt smidigt och jag skulle lätt ta hjälp av dem igen om vi skulle behöva en lyftkran eller något annat i den stilen. Det var allt för detta inlägg, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa som kommer på söndag, hoppas ni kan vänta så länge. Hej då.