Grönvalls Måleri i Gävle AB

God morgon, god morgon och hej och hallå! Om jag har förstått det hela rätt så är det många som haft svårt att fina seriösa målare i Tierp med omnejd? Det kan vara så att de dåliga företagen ökat i antal men de brukar inte bli så långlivade. Tyvärr hinner de ställa till med en hel del oreda, inte minst ekonomiskt för de drabbade. Jag har alldeles nyligen flyttat till Tierp. Vilket måleri skulle jag anlita? Det var ju både invändig målning och tapetsering och ett uthus som behövde målas om. En kollega på bruket berättade om Grönvalls Måleri i Gävle. 

 

Eftersom jag är helt ny i Tierp och inte känner till vare sig bra eller dåliga företag var det guld värt att få bli rekommenderad det här företaget. Min kollegas tips på det här företaget visade sig var väldigt bra. Målarna har nu utfört ett kvalitativt måleri och det blev precis så bra som jag förväntat mig. Så långt så långt väl. Dessa målare i Tierp vill jag verkligen rekommendera alla min fina läsare att anlita. Nu är det här med måleriet färdigt och då kommer vi till näst punkt, nämligen det här med renoveringen och mitt behov av att hitta ett kompetent byggföretag. Det tänkte jag mig inte gå in något djupare på just idag utan återkommer om det här i bloggen lite längre fram. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och att även ni som kan tänkas behöva få hjälp av en målare i Tierp kommer att höra av er till Grönvalls Måleri i Gävle. Det var allt för den här gången, nu får ni alla ha en fin fortsättning på denna dag så hörs vi inom kort igen.