Min bil blev omhändertagen av Nordic Bilvård

Men välkommen, välkommen. Det var ett tag sedan vi sågs, men nu är det dags att träffas igen. Precis som ni läste i titeln blev min bil omhändertagen av Nordic Bilvård i Falkenberg och jag ska berätta för er varför jag valde att lämna in den där och hur resultatet blev.

Jag har inte vart den som har tagit hand om min bil och speciellt inte insidan av den. Lacken är repad på utsidan och den ser helt enkelt inte bra ut. Jag har hört talas om Nordic Bilvård i Falkenberg och att de är bra på att ta hand om bilar och det var därför jag valde att lämna in den där så att de kunde pyssla om den lite. Det de gjorde var att putsa lacken, fixa insidan och städade bilen. Det kändes som att sätta sig i en helt ny bil när jag satte mig i den. Nordic Bilvård i Falkenberg har verkligen gjort sitt jobb på hög nivå och jag kommer lätt åka dit igen när bilen behöver bli omhändertagen. Är ni också sådana personer som inte riktigt vet hur man ska ta hand om sin bil? Då tycker jag att ni ska testa att åka till en firma som håller på med bilvård och bor ni i närheten av Falkenberg så tycker jag också att ni ska hälsa på Nordic Bilvård så att ni kan få det där lilla extra. Nu är det dags att avrunda detta inlägg då jag ska åka till högskolan och gå på en föreläsning. Ni får ha det bra och ta hand om er så ses vi nästa vecka som vanligt, då kommer jag att recensera en glasskiosk som jag testade på i somras. Hej då på er.