Spontan färgning av håret

Hej på er. Nu är det torsdag igen och är det bara jag som tycker att veckorna går väldigt snabbt? Tiden bara flyger förbi och snart är det 2020 och vårt decennium är snart över, hur sjukt är inte det? Mitt liv har inte vart på topp detta året och jag kände nu att det var dags för en förändring och då gick jag till en skönhetssalong i Skövde som färgade mitt hår till en färg som jag aldrig trodde att jag skulle ha.

Man ser överallt att tjejer, även killar, som går igenom en livskris eller en dålig period har en tendens att klippa av eller färga håret eftersom det får en att känna sig som en helt ny människa. Jag har kommit in i den fällan nu och jag gick spontant till en skönhetssalong i Skövde för att färga håret från blont till mörkbrunt med ljusare toppar. Jag har aldrig gjort något med mitt hår innan så detta var en stor grej för mig, men jag blev hur nöjd som helst. Precis som de säger känner man sig som en helt ny människa och det känns också som att alla ens problem försvinner ur världen. Inte bara att denna skönhetssalong i Skövde hjälpte mig att få ut rätt nyans av brun färg så tog de hand om mig väldigt bra. De var pratglada och det kändes väldigt naturligt att komma dit. Jag kommer behöva färga i håret igen eftersom utväxten kommer bli ljus, och då kommer jag naturligtvis gå tillbaka dit. Jag är stolt över mig själv.