Superbra städning på mitt företag

Välkommen ska du vara till min mig och min blogg. Dessa veckor har jag haft väldigt mycket att göra då jag har fotat modeller till en tidning som kommer komma ut om ett halvår. Det är en väldigt känd tidning och det ligger mycket jobb bakom den. Det som händer när man är många i en studio, och speciellt i min studio är att det blir dammigt och därför har jag anlitat Städfirman Mannerstråle som håller på med företagsstäd i Norrtälje.

Som sagt håller jag på med ett stort projekt för en tidning och det är ett av de större jobben jag har gjort och det är en helt underbar upplevelse. Vi är väldigt många som är i studion samtidigt, cirka 15 stycken och det gör att det bildas mycket damm och jag vill inte att det ska synas på bilder och jag vill inte heller att det ska vara ofräscht så därför ville jag anlita en firma som har hand om företagsstäd i Norrtälje så att de skulle kunna piffa upp den lite. Man märker på människorna i studion blir lite mindre taggade när det är mycket smuts och det förstår jag, för jag blir likadan själv. Jag tycker att det är hur bra som helst att det finns firmor som hanterar företagsstäd i Norrtälje och även i övriga Sverige så att företagsägarna inte ska bli helt slut av att städa när de har massor av andra arbetsuppgifter. Denna tidningen kommer som sagt komma ut om sex månader och jag är väldigt spänd på hur det kommer bli. Jag kommer tipsa er dagen innan den kommer ut och jag kommer även berätta vart den går att köpa. Nu får ni ha det så bra så hörs vi imorgon.