Advokat Hanna Larsson

Välkomna till bloggen och till ett inlägg som kommer att handla om en advokat i Borås. Jag är en rik kvinna med en slant som är placerad i fonder och aktier, sedan har jag en slant insatt på ett sådant här vanligt konto också. Jag träffade mannen i mitt liv, men man kan aldrig vara säker på något, tog han mig för att han älskar mig eller var det för pengarna? Det var nog kärlek i alla fall. Men hur som helst, för att vara försäkrad om att få behålla förmögenheten bestämde jag att det skulle skrivas ett äktenskapsförord, och det var då jag vände mig till denna advokat i Borås som heter Hanna Larsson och hon upprättade ett sådant. Det är viktigt att ha ordning och reda på saker och ting, inte minst finanserna, och inte låta sig bli förblindad av kärlek. Utifrån mina förutsättningar och behov så bedömde jag det som helt nödvändigt med ett äktenskapsförord, för det som inte är nedskrivet på papper gäller inte, muntligt är inte värt ett skvatt om det blir skarpt läge. Jag tycker att Hanna Larsson är en seriös och kompetent advokat i Borås och hon har mycket erfarenhet ifrån många olika slags inriktningar när det gäller juridiken, så henne kan ni vända er till oavsett vad det gäller. Nu ska jag inte prata på så mycket mer om detta, men jag hoppas att ni i alla fall att ska ha hennes namn i åtanke ifall ni nu eller senare kommer att behöva juridisk hjälp. Ha det nu så gott på er allihopa och jag skriver snart till er igen.